beef-jerky-boeuf-séché-artisanal-belge-bienfaits-santé-sain

Voordelen van beef jerky

Gedroogd gemarineerd rundvlees, ook wel beef jerky genoemd, biedt verschillende voedingsvoordelen die het tot een gezond en handig tussendoortje maken, vooral voor actieve individuen en atleten.

Rijk aan eiwitten

Gedroogd rundvlees is een uitstekende bron van eiwitten, essentieel voor spieropbouw en -herstel. Voor 100 gram Tof! Jerky, je consumeert 47 gram eiwit.

Laag vetgehalte

Vergeleken met andere snacks bevat gedroogd rundvlees over het algemeen weinig vet, vooral verzadigd vet, waardoor het een gezondere optie is voor een vetarm dieet.

Handig en draagbaar

Jerky heeft geen koeling nodig en is lang houdbaar, waardoor het een ideale snack is voor op reis, wandelen of drukke dagen.

Duurzame energie

Dankzij het eiwitgehalte en het lage koolhydraatgehalte is gedroogd rundvlees een duurzame energiebron, waardoor het verzadigingsgevoel tussen de maaltijden door behouden blijft.

Geen additieven of conserveermiddelen

Natuurlijke en ambachtelijke versies van gedroogd rundvlees, zoals wij die bij Tof aanbieden! Jerky, bevat geen kunstmatige conserveermiddelen, geen nitrieten, geen nitraten of additieven. Gewoon 100% Belgisch rundvlees en marinade, waardoor het een gezondere optie is.

Samenvattend: gedroogd rundvlees is niet alleen lekker, maar ook gunstig voor de gezondheid en biedt een unieke combinatie van voedingsstoffen en gemak die perfect past bij een actieve en evenwichtige levensstijl. Maar vergeet niet, vergezeld van een lekker biertje op het terras, het maakt altijd een goede indruk.

Om al onze producten te vinden, klik Hier



 .

Terug naar blog